Mobilflotta

Remek kondíciókkal sikerült elindítani a mobilflottánkat.

Négy díjcsomagunk van, hogy mindenkinek a legolcsóbb legyen telefonálni.

Mindenkinek megéri csatlakozni, annak is, aki csak másfél havonta beszél le egy háromezer forintos feltöltőkártyát és annak is, aki le sem teszi a telefont egész nap. Van alap, normál, félkorlátlan és korlátlan csomag is. Minden csomagban az ingyenes perceken túl van legalább 100 MB net és legalább 30 hálózaton belüli SMS. A számlacsomagok között havonta egyszer lehet váltani.

A havi díjon kívül semmilyen további költség nincs. Se éves tagdíj, se ügyintézési díj, semmi. Vagyis nem lesz évi 6.000-10.000 Ft-os tagdíj, mint a legtöbb flottánál.

A számlázás másodperc alapú, ez mintegy 45%-kal olcsóbb percdíjakat jelent, mint a szokásos lakossági perc alapú számlázás.

Ugyanezért még a VOIP-pal is versenyképes, minőségben meg összehasonlíthatatlanul jobb.

Sőt, cégek, szakszervezetek, egyesületek is csatlakozhatnak, akár egy, akár háromszáz vonallal. Anélkül, hogy sok vonalat kellene kérni vagy vállalni, mindenki megkaphatja a mi percdíjainkat. A számla a cég nevére vagy akár számonként külön-külön címre is mehet, közvetlenül.

Mindenkinek olyan számlacsomagot (és kiegészítő internetet) választ a cég, amennyit beszél. Nem kell mindenkinek 4-5 ezres előfizetés, ha alig beszél havonta és fordítva, az üzletkötők kaphatnak korlátlan vagy félkorlátlan csomagot, míg mindenki más normál vagy alap csomagot.

Mivel a cégek közvetlenül szerződnek a szolgáltatóval és így semmilyen felelősségünk nincs, hogy fizetnek-e vagy sem, a cégek se kauciót nem fizetnek és akciós készüléket is vehetnek.

A fentiekből következik, hogy aki magánemberként csatlakozik, az nem vehet készüléket és kaució fizetésére kötelezett, amit visszakap, ha kilép a flottából.

Ennek mértéke a kisebb csomagoknál 10 ezer forint, a két nagyobb csomagnál 15 ezer forint. Ennek 60%-áig lehet telefonálni, utána csak akkor, ha a havi részszámládat befizeted egy kirendeltségen. Nagyobb kauciót választhatsz, ha mondjuk mobilról szoktál parkolójegyet venni. Ekkor annak a 60%-ánál nem beszélhetsz többet.

Számlát postán és elektronikusan is lehet kérni, fizetésre pedig utalással, bankkártyával és csoportos beszedéssel is van lehetőség.

Számhordozás lehetséges, de csak konkurens szolgáltatótól.

Rossz hír: szeptember elsejétől sajnos nem ingyenes a számhordozás. Ez általában ötezer forintba kerül.

Ha érdekel a lehetőség, és szeretnél csatlakozni flottánkhoz, illetve szeretnél egyéb részleteket tudni erről a lehetőségről, akkor fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@izys.hu email címen.