fbpx

ONLINE BELÉPÉSI NYILATKOZAT

Az alábbi űrlap kitöltésével online is beléphet az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztárba!

A kitöltött belépési nyilatkozatot az adatok megadását követően megküldjük e-mail címére.

A belépési nyilatkozat kitöltésével Ön semmilyen kötelezettséget nem vállal és a belépést követő 30 napon belül bármikor meggondolhatja magát.

 

Belépő tag adatai

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Munkáltató adatai

Nem kötelező megadni, csak ha a munkáltató fizeti a tagdíjat.Kedvezményezett adatai

Nem kötelező kitölteni, később is bármikor adhat meg újat a netpénztáron keresztül.

%


TagdíjHol hallott az IZYS-rőlNyilatkozatokŐrangyal nyilatkozat

Életünk során számtalan olyan helyzet fordul elő, amikor pénzre van szükségünk a helyzet megoldására. Ezekre a helyzetekre jellemző, hogy a baj csőstől jön, ezért célszerű legalább az életszakaszokban bennünket érő nagy eseményekre tudatosan felkészülni, hogy tudatos szülőkké, illetve felelősségteljes ön- és családfenntartóvá váljunk.

Az Őrangyal közösségi szolgáltatás, olyan biztosítási elven működő pénztári szolgáltatás, amely az egyéni számla egyenlegétől függetlenül tesz lehetővé nagyobb összegű kifizetéseket, ha olyan élethelyzet alakul ki.

Tudomásul veszem, hogy az Őrangyal közösségi szolgáltatás nem minősül a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény (Bit.) hatálya alá tartozó biztosításnak, és az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár nem tartozik a Bit. hatálya alá tartozó intézmények közé.

Az Őrangyal szolgáltatásokra való jogosultsághoz rendszeres tagdíjfizetés szükséges. A tagdíj legkisebb mértékét az Alapszabály határozza meg.

Az Őrangyal szolgáltatás díja 395 Ft / hó / Pénztártag vagy Őrangyal szolgáltatásra jogosult kedvezményezett.


Netpénztár és E-irat nyilatkozat

A Belépési kérelem elküldése gomb megnyomásával kijelentem, hogy az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár tagja kívánok lenni, az Alapszabályt, a Szolgáltatási Szabályzatot és a Közösségi Szolgáltatások Szabályzatát megismertem, annak rendelkezéseit magamra kötelezőnek fogadom el. Kijelentem, hogy az általam közölt adatok a valóságnak megfelelnek, továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár a jogszabályoknak megfelelő módon nyilvántartsa és kezelje.

Tudomással rendelkezem arról, hogy a közölt adataimban bekövetkezett változásról 5 munkanapon belül köteles vagyok tájékoztatni az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztárt.

Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy saját nevemben járok el.Azonosítás