Rólunk

rdemes_2

Miért érdemes és hogyan lehet belépni az IZYS Önsegélyező Pénztárba?

Az IZYS Csoport számára kiemelten fontos, hogy ügyfeleink öngondoskodással kapcsolatos törekvéseit elérhetővé és pénzügyileg is igen kedvezővé tegye. Az IZYS Önsegélyező Pénztár küldetésének hirdeti meg az öngondoskodásra való áttérést és az öngondoskodás eszméjének népszerűsítését.

Tovább
tagdjfizets_2

Tagdíjfizetés

Az önkéntes pénztárak a befizetéseket különböző alapokra osztják fel. Az egyéni számlán jóváírt összeg a Pénztártag tulajdona, afelett szabadon rendelkezhet - megtakaríthat vagy felhasználhatja szolgáltatásokra.

Tovább
kirako

Hogyan épül fel az IZYS Pénztár?

Az IZYS Önsegélyező Pénztár minden befizetést 3 alap között oszt fel: Fedezeti alap: A pénztártagok által igényelhető szolgáltatások alapját biztosítja. Likviditási alap: Az ügyfelek bizalma szempontjából kiemelten fontos, hogy a Pénztár mindig időben eleget tudjon tenni a kötelezettségeinek. Működési alap: Az ide befolyó összegek a Pénztár hosszú távú működése érdekében használhatóak fel.

Tovább
rlunk_feloszts3

Alapok felosztási arányai

2011. február 1-től: Az első befizetésekből 4.000 Ft belépési díjat a működési tartalék javára írunk jóvá, az ezt követő befizetések megoszlása az alábbakban látható.

Tovább
uzlet_szolg.igénylés

Szolgáltatásigénylés

Szolgáltatást igényelni a belépést követően bármikor lehet az aktuális igény felmerülésekor. Pénztárunknál nemcsak a pénztártag, hanem kedvezményezettje után is lehet szolgáltatást kérni, amennyiben a kedvezményezett a pénztártag házastársa, testvére, szülője, nagyszülője, gyermeke vagy unokája.

Tovább
adkedvezmny_rlunk_2

Bővebben az adókedvezményről

Az önsegélyező, egészség- és nyugdíjpénztári befizetések után járó adókedvezmény jövedelem felsőkorlát nélkül, alanyi jogon jár minden magyarországon adózó állampolgárnak.

Tovább
rklhet_2

Önsegélyező pénztári megtakarítás örökölhetősége

Az önsegélyező pénztárban kamatozó megtakarítás nem része a hagyatéknak, ezért a megjelölt kedvezményezett(ek) a törvény által meghatározott módon, hagyatéki eljárás nélkül és az örökösödési adó megfizetése nélkül jut(nak) az egyéni számlán nyilvántartott összeghez.

Tovább
elveszett_2

Teendők kártya elvesztése esetén

A pénztári kártya elvesztéséről haladéktalanul értesíteni kell a Kártyaközpontot az 1 238 0361 telefonszámon, ahol kezdeményezni kell a kártya letiltását.

Tovább
netpnztr_2

Internet-pénztári jelszó igénylése

Az internet-pénztár használatával egyszerűen online ellenőrízheti, hogy a várt befizetés, hozam vagy adókedvezmény jóváírásra került-e, illetve mikor és milyen összeggel használta kártyáját, vagy kapott-e szolgáltatást a bankszámlájára átutalással.

Tovább