Szolgáltatások

Az alábbi szolgáltatások bármelyikét igénybe vehetik a Pénztártagok, akár egy időben többet is. A belépéskor nem kell megjelölni, hogy melyik szolgáltatást fogják igénybe venni, hanem azt a Nyomtatványoknál található Szolgáltatás igénylőlapon kell bejelenteni az aktuális igény felmerülésekor.

Szolgáltatásaink olyan sokszínűek, hogy egy teljes élet során elkísérjük tagjainkat. Gyakorlatilag a szüléstől kezdve, az egészségmegőrzés és szociális biztonság fenntartásán túl, a végső beteljesülésig felhasználhatják tagjaink megtakarításaikat.

Az önsegélyező pénztár a nyugdíj- és egészségpénztári megtakarításokkal összevetve a leglikvidebb, mert legfontosabb egészségcélú szolgáltatásokon túl a mindennapos költségeinket – rezsi, tandíj, törlesztő részlet, ruházat – számolhatjuk el.

 

Családalapítás

Egy családalapítás rengeteg költséggel jár, ezért célszerű előre gondolkodva megteremteni a pénzügyi stabilitást. A szülés előtakarékosság segítségével felkészülhet a szülés körül megugró költségek finanszírozására, a babával otthon maradó szülő lecsökkenő jövedelmének kiegészítésére, csakúgy mint a babaápolásához szükséges termékek megvásárlására. A megtakarítás megbízható fundamentumát jelenti a család anyagi biztonságának.

Tovább

Gyermekeink taníttatása és jövője

Óvodáskortól egészen felsőoktatási intézmény befejezéséig tagjaink elszámolhatják a gyerrmek iskolába járásával, oktatásával kapcsolatos költségeiket, legyen szó akár ruházatról, tankönyvekről vagy felsőoktatási intézmény tandíjáról, kollégiumi díjról.

Tovább

Otthonunk védelme és biztonsága

Számos területen tudjuk segíteni a lakással rendelkező pénztártagjainkat. A rendszeres megtakarítás jól jöhet, ha devizahitelt törlesztünk, közüzemi díjakat fizetünk védendő fogyasztóként vagy tűz- és elemi kár következik be szeretett otthonunkban.

Tovább

Egészségtervezés és megőrzés

Egészségcélú szolgáltatásaink között megtalálható a csecsemő és babaápolási termékek és védőoltások, de ezentúl is nagyon népszerű a gyógyszerek, szemüveg, kontaktlencse, ágymatrac, MBT cipő, Scholl papucs, fogászati kezelés és fogszabályzó. Mindezek mellett meg kell említeni a Bioptron lámpát, mágneses készülékeket, masszírozót. Az egészségcélú szolgáltatások esetén az egyénileg vagy munkáltató által befizetett összeg azonnal felhasználható.

Tovább

Gondoskodás idős szeretteinkről

Szüleink, nagyszüleink törődését viszonozhatjuk az önsegélyező pénztári szolgáltatások révén. Legyen szó otthoni ápolásról, idősotthoni elhelyezésről vagy akár a végtisztességről.

Tovább

Jövedelem és egzisztencia védelem

Egy családfő legfontosabb feladata, hogy a család jövedelmének védelme biztosítva legyen. Pénztárunk megoldást kínál ha az alábbi ok(ok)ból csökkenne a család bevétele: - táppénz - munkanélküliség - megváltozott munkaképesség

Tovább

Betétlekötés

Vannak akik nem érik be a kamatadómentes hozammal. Az ő számukra dolgoztuk ki a pénztári betétet. A lekötéssel további 10% extra adókedvezményben részesülnek az egyéni befizetés után járó 20% adókedvezményen felül. Így akár 30%-ra növelhető az adókedvezmény mértéke. Hosszú távú megtakarítás esetén a megtakarított összeg folyamatos lekötésével kétévente 10%-kal lehet növelni az amúgy is kamatadómentesen fialó megtakarítást.

Tovább

Őrangyal közösségi szolgáltatások

Mindenkinek kell egy Őrangyal! Önnek és családjának is! A közösségi szolgáltatás, olyan biztosítási elven működő pénztári szolgáltatás, amely a korábban befizetett összegektől függetlenül tesz lehetővé nagyobb összegű kifizetéseket, ha olyan élethelyzet alakul ki.

Tovább