fbpx

Őrangyal közösségi szolgáltatások

 

Mindenkinek kell egy Őrangyal!

Önnek és családjának is!

 

Az Őrangyal közösségi szolgáltatás, olyan biztosítási elven működő pénztári szolgáltatás, amely az egyéni számlánk egyenlegétől függetlenül tesz lehetővé nagyobb összegű kifizetéseket, ha olyan élethelyzet alakul ki.

Ezen szolgáltatásokat a Pénztár, az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló 1993. évi XCVI. törvény alapján, mint közösségi szolgáltatás nyújtja. Az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár – és így az Őrangyal keretében nyújtott szolgáltatás – nem tartozik a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény hatálya alá.

Kinek ajánljuk?

A közösségi szolgáltatásoknál olyan csomagot állítottunk össze, ami nem egyoldalúan csak az egészségügyi állapot romlása kapcsán térít, hanem az említetteken felül segítségünkre van egy szüléssel, gyermekneveléssel, lakáshiteltörlesztéssel, temetéssel, csonttöréssel, sportbérlettel, vagy a lakásunkban bekövetkező tűz-és elemi kárral kapcsolatos eseménynél is.

 

Orvosi segítség az év minden napján, a nap minden órájában

Önnel is előfordult már, hogy egészségmegőrzéssel vagy kisebb tünetek esetén az interneten böngészett vagy ismerősét kérdezte, mert az orvossal történő egyeztetés hosszú várakozási idejét el szerette volna kerülni.

Amennyiben igen, mától nem lesz szüksége erre, az Őrangyal szolgáltatás igénybevétele esetén bárhol is tartózkodik telefonon azonnal orvosi tanácsot kap.

Az Őrangyal szolgáltatás nemcsak nagy események bekövetkezésekor praktikus, hanem napi szinten is, mert akár naponta többször is kérhetnek pénztártagjaink tanácsot az orvosi call centeren keresztül a nap 24 órájában.

Ez a segítség különösen értékes lehet, akkor ha a gyermek hány, vagy fáj a hasa és a Murphy szabályai szerint, az tuti, hogy ez szombaton hajnal 3-kor történik. Orvosi tanácsra lehet szükségünk akkor is, ha éppen a nagypapa lesz rosszul. Bármi történik is, tagjaink telefonjában ott lesz az azonnali segítség lehetősége.

De lássuk mik ezek a szolgáltatások:

(a szolgáltatásokra rákattintva megtekintheti részletes leírásukat)

kritikus betegség biztosítás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Őrangyal közösségi szolgáltatások összefoglaló táblázatát ide kattintva tekintheti meg.

 

Most várakozási idő nélkül veheti igénybe az Őrangyal szolgáltatásokat!

Amennyiben Önnek 2018. november 1. előtt keletkezett tagsági viszonya, akkor nincs teendője, automatikusan jogosulttá válik a fenti szolgáltatásokra és 2018. november 5.-n az első díj levonásra kerül számlájáról. Az automatikusan csatlkaoztatott régi tagjaink abban a kedvezményben részesülnek, hogy egyetlen szolgáltatás esetén sincs várakozási idő.

 

További kérdések, amik felmerülhetnek Önben: (kattintson a kérdésekre)

 

Hogyan csatlakozhatok?

 

Ez nagyon szuper! Vajon kiterjeszthetem a családomra is?

 

Egy ilyen szolgáltatás biztos nagyon drága. (mielőtt kattint feltétlenül tippeljen, hogy mekkora lehet a havi díj). Ön mennyit adna érte?

       

Hogyan lehet megszüntetni?

 

A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályok megismerése érdekében kérjük, olvassa el az Őrangyal Közösségi Szolgáltatások Szabályzatot.